Furniture makes your house your home

 
 
 
 
32159592_551564915244031_3970667917640466432_n
 
 
 
 

Ardi-Mobel

 
ARDI - MOBEL filloij me punë me 21.07.1991 ku si pun primare ishin Garniturat.Me kalimin e kohës filloij me Kuzhina & Regalla, kurse tash është edhe prodhues i Karikeve moderne.Ne ju ofroijme oferta të mundshme për chdo klient me shumic dhe pakic.Kualiteti dhe chmimet e lira jan synymet e emrit të repartit tonë.Urdhëroni dhe binduni me kualitetin tonë.

Qe shtepia apo lokali juaj te kete pamjen
Perfekte te enterierit tani me duhet te mesoni vetem nje emer
Repart per prodhim te karikeve Ardi-Mebel
Ne ju ofrojme zgjedhje te madhe dhe te mrekullueshme
Te enterierit me dizajne te perkryer dhe cmime te volitshme
Тek ne do te gjeni tavolina karike
Dhe orendi tjera per hapsirat tuaja Ardi- Mebel
Ndodhet ne fshatine Poroj-Tetove
Enterier me porosi apo te gatshem si te doni ju
Trasnporti falas mos kerkoni me shum
 
 
 
 
 
 
 
icons8-chair-64
 

Karrige

 


 
 
 
icons8-chair-64
 

Garnitura

 


 
 
 
 
 
icons8-chair-64
 

Kuzhinë

 


 
 
 
icons8-chair-64
 

Dhoma Gjumi

 


 
 
 
 
 
icons8-chair-64
 

Regalla

 


 
 
 
icons8-chair-64
 

Komoda

 


 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Pranojmë porosi

 

 
 

Lets keep in touch

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bëj një takim

 
Request appointment:
Date:
Select time:
Can't find a time?Leave your details
Fill contact information
The appointment was booked successfuly. You will be notified when the appointment is confirmed.